TREBALL

Vols treballar amb nosaltres?


A BOLMAS ASSESSORS les persones són el més important. Creiem que les seves idees i esforços ens ajuden a millorar dia a dia els nostres productes i els nostres serveis. El nostre repte és millorar i innovar contínuament en el món de  les Pimes i Autònoms en vers a l 'assessorament, les seves necessitats i en general, amb el tracte al client. És a dins d'aquestes disciplines a on les persones que busca BOLMAS ASSESSORS hauran d'aportar els seus coneixements i les seves idees.

Tan mateix si en aquests moments no hi hagués disponibilitat per incorporar-te al nostre equip, les nostres empreses clients i col·laboradores si poden tenir necessitat d'algú com tu. Nosaltres mateixos ens encarreguem de posar-vos en contacte. 

Us convidem a unir-vos a nosaltres o al nostre grup de clients o col·laboradors i formar part del nostre equip humà enviant-nos el vostre Currículum Vitae a la següent adreça de correu electrònic: bolmas@gestores.com o a joan@bolmasassessors.com 
Les dades de caràcter personal que ens facilitis de forma voluntària seran incorporades a un fitxer, titularitat de la Gesfinaces2005, S.L.(Bolmas assessors), degudament registrat a l'Agencia de Protecció de dades. Amb la finalitat d'oferir-te el millor servei possible, les teves dades podran ser utilitzades per la nostra empresa i oferirles als nostres clients o empreses les quals tenim relació, per a gestionar una borsa de treball i oferir serveis relacionats directament amb la borsa de treball: informació, comunicacions i formació que es considerin d'interès per als candidats, al donar el consentiment, estàs autoritzant a Gesfinaces2005, S.L.(Bolmas assessors) a accedir a les teves dades personals, a fi i efecte de poder informar-te d'ofertes de treball concretes i relacionades amb el teu perfil professional.
Si no desitges formar part de la nostra borsa de treball ni ser informat dels nostres productes o serveis o dels de tercers, ens ho pots comunicar adreçant-te per email al bolmas@gestores.com.

Et recordem que en tot cas tens dret a conèixer, rectificar, cancel·lar i oposar-te al tractament de les teves dades personals, dirigint-te a l'adreça indicada anteriorment.
Copyright © 2022 BOLMAS ASSESSORS (Bellpuig-Lleida).